„Există un pericol de accidentări, atât pentru adversar cât și pentru noi”

  de Lucian Dănilă | 24 August 2022, 8:16 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA se întoarce vineri pe propria arenă, urmând ca de la ora 21.30 să întâlnească formația FC U Craiova. Echipa arădeană revine pe gazonul de pe arena Francisc Neuman după ce aici s-a desfășurat spectacolul Symphonic Experience, festival în urma căruia partea din centrul terenului a fost destul de grav afectată.

  Gazonul nu va suferi daune pe mai mult de 40 la sută din suprafața sa”, ne spunea primarul Călin Bibarț înainte de startul festivalului. Luni dimineața, când a fost adunată scena dar și acele plăci portaflooor pe care au fost așezate scaunele unde s-au așezat spectatorii, s-a observat că în zona scenei, pe o porțiune destul de întinsă, gazonul a fost destul de grav afectat.

  Ilie Poenaru, antrenorul echipei UTA, spunea chiar în acele zile că speră ca cei care îngrijesc gazonul să nu pună alte glii ci ar fi mai bine ca pe acea parte de teren să se treacă cu tăvălugul pentru că timpul ca noile brazde să se prindă până la ora jocului este foarte scurt.

  gazon 2

  Cei de la Recons, firma care administrează stadionul, nu au ținut cont de sfaturile antrenorului și au înlocuit iarba în partea în care a fost afectată cu brazde noi. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm ora jocului pentru a vedea dacă acestea se prind sau nu, dar Ilie Poenaru este circumspect.

  Sperăm ca terenul să fie bun la ora jocului și acea suprafață ce s-a schimbat nu ne va crea probleme. Într-adevăr, că există un pericol de accidentări, atât pentru noi, cât și adversarii noștri, s-au mai întâmplat aceste lucruri. Nu știm dacă brazda înlocuită va rezista, vom vedea, până la urmă noi ne gândim ca din punct de vedere medical să fim bine după ce meciul de vineri”, a menționat Ilie Poenaru.

  Rulourile au fost aduse de o firmă din Brașov

  Meciul UTA – FC U Craiova va avea loc vineri, de la ora 21.30, și va fi televizat.

  gazon 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.