vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Exercițiu ISU la Webasto din Zimandu Nou

  de Special Arad | 28 martie 2024, 10:11 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat ISU Arad. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator economic din domeniul automotive, în județul Arad, localitatea Zimandu Nou.

  Exercițiul va începe în jurul orei 09:30 astfel că autospecialele pompierilor și ambulanțele SAJ se vor deplasa în regim de urgență pe străzile municipiului. Astfel, salvatorii vor simula un incendiu de amploare și salvarea mai multor victime, fiind nevoiți să simuleze atât operațiuni de stingere, cât și misiuni de căutare-salvare.

  La exercițiu vor lua parte forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor Arad, Ineu și ai Secției Bârzava, printre care autospeciale de stingere, descarcerare și ambulanțe, alături de reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență.

  Totodată, la acest exercițiu vor participa și pompierii voluntari ai SVSU Zimand. Astfel de exerciții sunt desfășurate periodic și sunt importante în pregătirea echipajelor pentru a putea face față cât mai ușor cazul unei situații reale. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.