Excuse-moi, da’ ăsta-i noroi! – Ba nu! E o stradă din Sântana!

  de [email protected] | 25 septembrie 2014, 1:49 PM | Administraţie | Sântana | Știri Arad

  0

  Sântana este un oraș. Ca oricare oraș, are o margine de oraș… și ca oricare margine de oraș din România, este vai și-amar. „Așa numita strada Oituz, colț cu așa numita strada Poetului”, după cum se plânge un localnic, de câteva luni, pe pagina de Facebook a Primăriei Sântana, nu e altceva decât un drum modelat cu căruța sau vreo Dacie de expediții bizare, ce calcă strâmb pe câmp și după o mică ploaie devine o baltă de noroi de o frumusețe rurală rară.

  „Autoritățile ne duc cu zăhărelu’ că se vor pietrui drumurile marginale, da’ când? Nu se știe. Iarna au zis că la primăvară, primăvara au zis ca la vară și acum au zis că la toamnă…”, spunea în luna iulie pe Facebook localnicul supărat, foarte probabil fiind unul dintre locuitorii de pe strada Poetului, undeva între numerele 69-71, la marginea satului… excusemoi, a orașului.

  Toamna a venit, răspunsul Primăriei încă nu. Putem să ghicim? La iarnă cumva?

  O tură virtuală pe strada problematică: Google Street View nu a avut curajul să monitorizeze până la final strada Oituz și nici Poetului (vezi liniile albastre). E cu semnul întrebării și străduța paralelă cu Poetului, unde am vrut să aruncăm omulețul galben, dar nu s-a putut. Strada, cel puțin conform Google, nu are nici măcar o denumire.

  oit

  Cam aici se termină cât de cât OK strada Oituz…

  1-Fullscreen capture 9252014 125308 PM

  …și cam așa arată capătul străzii:

  1-Fullscreen capture 9252014 125134 PM

  …și continuarea spre strada Poetului:

  1-Fullscreen capture 9252014 125144 PM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.