Excedentul bugetar, „chemat să pună umărul” la lucrările pe trei drumuri județene

  de Special Arad | 30 March 2023, 6:08 PM | Administraţie

  0

  În urma ședinței de astăzi, consilierii județeni au aprobat alocarea a 24 de milioane de lei, sumă provenită din excedentul bugetar. Fondurile sunt destinate continuării lucrărilor la cele trei drumuri județene – Dieci-Dezna (11,3 km), Limită Jud. Timiș-Șiștarovăț-Lipova (26 km) și Mâsca-Măderat-Arăneag (11,5 km) – finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”. Consiliul Județean finanțează din resurse proprii, prin excedentul bugetar, plățile curente, urmând ca banii să fie returnați de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, după semnarea contractelor.

  Valoarea lucrărilor de modernizare la cele trei drumuri este de peste 111 milioane de lei, cu TVA inclus, iar lungimea totală a drumurile este de aproximativ 50 de kilometri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.