Evitați zona Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” din Arad! Sunt blocate locurile de parcare (Foto)

  de Lucian Dănilă | 4 ianuarie 2018, 10:12 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O echipă de muncitori lucrează în această dimineață la sistemul de canalizare de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș pe care se află și Biblioteca Județeană „AD Xenopol” din Arad.

  Nu este pentru prima dată când în această zonă apar probleme la sistemul de canalizare. În urmă cu un an, apa plivială a ieșit în stradă intrând în curțile imobilelor din zonă. Mirosul era unul insuportabil.

  „Acum încă nu a ieșit apa. Este bine că au intervenit muncitorii”, ne spune un locuitor din zonă.

  Pentru șoferi mai ales, este de evitat această zonă, locurile de parcare fiind blocate de echipele de muncitori care intervin pe stradă.

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad