Evitați Vama Nădlac II! Timpul de așteptare a ajuns la o oră

  de Mihai Todoca | 10 august 2018, 3:44 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Șoferii care vor să iasă din România sunt sfătuiți să evite Vama Nădlac II și să încerce celelalte puncte de trecere a frontierei, cum ar fi vama veche de la Nădlac, cea de la Turnu sau de la Vărșand. La ieșirea din țară pe autostradă e coadă și se înaintează foarte lent.

  Potrivit aplicației „Trafic Online” a Poliției de Frontieră, timpul de așteptare la Vama Nădlac II este de 60 de minute,  iar la vama veche de la Nădlac de doar 10 minute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.