Evitați Vama de pe autostradă! E o coadă imensă la autoturisme și se înaintează cu „viteza melcului” | Foto

  de Special Arad | 14 aprilie 2018, 11:49 AM | Știri Arad

  1

  (foto: Raluca Medeleanu)

  Șoferii care vor să iasă din România sunt sfătuiți să evite Vama Nădlac II și să încerce celelalte puncte de trecere a frontierei, cum ar fi vama veche de la Nădlac, cea de la Turnu sau de la Vărșand. La ieșirea din țară pe autostradă e o coadă de aproximativ 3 kilometri și se înaintează foarte lent.

  Potrivit aplicației „Trafic Online” a Poliției de Frontieră, timpul de așteptare la Vama Nădlac II este de 40 de minute, adică nici prea mult, nici prea puțin.

  Totuși, de la capătul cozii de mașini nu se distinge frontiera.

  Aceeași aplicație arată că sunt deschise 3 artere la intrare și 5 artere la ieșirea din țară.

  Situația e aceeași în cazul camioanelor, timpul de așteptare fiind și aici de cca. 40 de minute la vama de pe autostradă.

  În același timp, la vămile Nădlac, Turnu și Vărșand situația este normală, timpul de așteptare fiind de maxim 10 minute, atât în cazul autoturismelor, cât și în cazul autocamioanelor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.