Evitați Aradul! Xanax și distonocalm pentru șoferi

  de Lucian Dănilă | 12 May 2016, 6:27 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Este haos în Arad… Dar haos în cel mai pur sens al cuvântului. Tot Aradul este blocat, astfel că dacă puteți noi vă dăm un singur sfat: evitați Aradul.

  Știm, s-a anunțat de câteva zile că vor fi restricții de circulație în municipiu din cauza evenimentului din această săptămână, Raliul Aradului. Este un eveniment important, o recunoaștem, unul bun pentru imagine, și, ca în fiecare an, un eveniment bun pentru a-și face imagine un personaj important din urbe care este și vizionar, și pilot, și fotbalist, și distribuitor de… iarbă. La caserolă…

  Vizionarul, însă, știa demult, de la finele anului trecut, că în perioada 11-14 mai la Arad vin bolizii de la Raliul Aradului. Știa de pe atunci că vor fi restricții de circulație prin municipiu, dar tot nu s-a gândit, sau a făcut-o dar poate că nu i-a păsat, sau nu i-a dat importanță. Important pentru vizionar era ca oamenii să se vadă că se muncește în plină campanie electorală. Nu contează nervii noștri, nu contează timpul pierdut aiurea. El să dea bine… Nu din punct de vedere politic ne referim la personaj, ci ne referim la calitatea lui de conducător al administrației locale.

  Altfel nu ne explicăm cum, într-o zi în care tot centrul orașului este blocat, se asfaltează strada Ștefan Augustin Doinaș, stradă paralelă cu Bulevardul, care ar fi fost foarte utilă pentru a descongestiona traficul.

  În aceste condiții, Facebook-ul este plin de reclamații, de anunțuri și, normal în această situație, de… înjurături. Mai mult, ei cer xanax și distonocalm pentru a face față nervilor.

  „Pe lângă faptul ca ii blocat centru se decoperteaza strada Stefan Augustin Doinas si se circulă pe o bandă . Primim distonocalm sau xanax noi șoferii?”, scrie Manuela pe Facebook.

  Dacă te uiți ge grupul Radar Arad, tot pe Facebook, anunțurile sunt la fel de multe, și toate încep cu: „evitați strada…

  MAI JOS AVEȚI LISTA CU RESTRICȚIILE DIN TRAFIC ÎN ZILELE DE JOI-VINERI-SÂMBĂTĂ

  Joi, 12 mai, traficul este restricționat de la ora 1.00, până sâmbăta, 14 mai, la ora 23.00.

  Tot joi, sunt restricții de circulație pe Bulevardul Revoluției, tronsonul dintre str. Nicolae Grigorescu și str. I.C. Bratianu, inclusiv parcarea mediană.

  Joi, 12 mai, între orele 17.00 – 23.30, sunt restricții de trafic pe Bulevardul Revoluției, între str. A.D. Xenopol și Romul Veliciu, inclusiv.

  În această zi se închide și circulația tramvaielor pe tronsonul Podgoria –Teatru.

  Vineri, 13 mai, de la ora 7.00, până sâmbătă, 14 mai, la ora 23.00, traficul auto va fi restricționat pe Bulevardul Revoluției, între str. 1 Decembrie -A.D. Xenopol

  Între orele 16.00 și 23.00, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Revoluției, între străzile A.D. Xenopol și Nicolae Grigorescu. De asemenea, în aceași zi, vor fi restricții pe Bulevardul Revoluției, între  str. Crisan și str. Eminescu, inclusiv parcarea mediană.

  Tot vineri, 13 mai, se închide și circulația tramvaielor între Podgoria și Piața Romană.

  Ediţia a VIII-a a Raliului Aradului KIA, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop şi a Campionatului Naţional Rally 2, dar şi prima rundă în Trofeul Balcanic, Trofeul European şi Tour European Rally, se va desfăşura în perioada 13-14 mai.

  Ediţia din acest an a Raliului Aradului KIA va începe vineri 13 mai, la ora 14.00.

  Festivitatea de premiere se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 19.20, pe platoul din faţa Palatului Administrativ al municipiului Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ce am vazut astazi in zona teatrului:dinspre boul rosu spre primarie (ora 17)blocaj.bun e raliul dar de ce nu au oprit semafoarele iar cei 2 politisti locali care dadeau like-uri la intrarea pe bulevard sa se puna sa fluidizeze traficul din zona?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.