Controale de ordine publică și discliplină rutieră în Checheci

  de Special Arad | 12 October 2022, 10:33 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Inspectoratul de Poliție informează că ieri, 11 octombrie, polițiștii Secției 1 Vlaicu au desfășurat o acțiune în cartierul Șega (Checheci), pentru impunerea unui climat de ordine publică și disciplină rutieră.

  Au fost legitimate 218 persoane și verificate 135 de autovehicule. În urma activităților, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 și Legea 61/91, în valoare totală de 15.100 de lei, fiind reținute 9 certificate de înmatriculare.

  Aceste activități sunt desfășurate în toate cartierele Aradului, periodic.

   

   

  •  Citește și: Checheci, acest Imperiu al gunoaielor, hoților și șobolanilor – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.