Eveniment caritabil în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, de 8 martie: „Împreună pentru Nicole”

  de Raluca Medeleanu | 7 March 2022, 6:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Micuța Nicole, de doar 12 ani, trece prin încercări grele în viață, scolioza de care suferă fiind într-o fază gravă, având o curbură de 72 grade, astfel că este nevoie de o intervenție chirurgicală, fiind programată pentru operație în Germania, pe data de 22 martie. Până atunci, arădenii inimoși au sărit în ajutorul familiei, strângând fonduri, întrucât intervenția nu este defel ieftină.

  Mai mult, pe lângă donațiile pe care le-au făcut oamenii individual în conturile deschise de Asociația Dalia, marți, de 8 martie, va avea loc și un eveniment special, caritabil, în Sala Ferdinand a Primăriei Arad, inițiat de Grădinița P.P. Bambi, Primăria Arad și Cvartetul Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, unde se vor oferi cadouri surpriză, confecționate de copii și se va organiza o tombolă caritabilă.

  De asemenea, vor avea loc și proiecții de filmulețe, respectiv momente muzicale: un recital de muzică de cameră și un recital al copiilor.

  Operația necesară Nicolei se ridică la aproximativ 50.000 euro (o parte fiind deja acoperită).

  Programul evenimentului din 8 martie este după cum urmează:

  15:00- 15:20 – sosirea mămicilor în Sala Ferdinand, moment de socializare și vizionarea unui film de divertisment care-i are în prim plan pe copii
  15:25 – Cuvânt de prezentare al Cvartetului de către doamna profesoară Tudoran Marinela
  15:25 – 15:35 – recital muzică de cameră
  15:35 – sosirea tăticilor (în balconul Sălii Ferdinand), respectiv cuvântul de bun venit adresat de primarul Călin Bibarț
  15:40 – preia cuvântul inspectorul pentru învățământ preșcolar Mariana Cismașiu -Tipei
  15:45 – preia cuvântul doamna Corina Istrate, director al Grădiniței Bambi
  15:50 – prezentarea unui filmuleț care o are în prim plan pe Nicole (și un mesaj din partea mamei acesteia)
  15:55 – tombolă caritabilă și donații
  16:25 – sosirea copiilor
  16:30 – moment artistic cu 2-3 cântece interpretate de copii
  16:40 – se cântă „La mulți ani!”, iar tăticii vor arunca baloane de la balcoane
  16:45 – 17:00 – se oferă cadouri surpriză confecționate de copii pentru mămici. Se oferă banii adunați pentru Nicole mamei acesteia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.