sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Evaziune fiscală și mărfuri de contrabandă în pragul Sărbătorilor de Paști, la mai multe magazine arădene. Polițiștii au înregistrat cinci dosare penale

  de Special Arad | 19 aprilie 2016, 12:24 PM | Știri Arad | Topic special | Urmăriți

  2

  Știri Arad: Polițiștii arădeni au aplicat amenzi usturătoare la câteva magazine agroalimentare, atât pentru evaziune fiscală, cât și pentru vânzarea unor produse susceptibile de a fi contrafăcute.

  În aplicarea „Planului de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică” premergător și pe timpul Sărbătorilor de Paști, aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, la sfârșitul săptămânii trecute (14-16 aprilie), polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J Arad au desfășurat patru acțiuni pe raza județului pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite și protejarea populației, la mai multe societăți comerciale care comercializează produse agroalimentare.

  Au fost înregistrate cinci dosare penale dintre care unu pentru evaziune fiscală și unu pentru punerea în circulație a unor produse susceptibile de a fi contrafăcute. Cu ocazia acestor acțiuni, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 145.000 de lei, fiind confiscate totodată bunuri în valoare de peste 2.400 de lei.

  Astfel de activități vor continua pe întreaga durată a perioadei sărbătorilor de Florii și de Paște, atât în municipiu, cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Nu s-au dus fiindcă D-UCU, nu vinde alimente.

    Dar Băieții au bifat o activitate care a fost remarcată și de presă! Acum arădenii se pot considera în siguranță.
    ORGANELE își fac datoria! Aplauze!

    Dar trecând prin piață, din nou am auzit „avem țigări, avem țigări!”. Să nu mai vorbesc de faptul că oua se vând gata incubate de căldura razelor de soare. Oua ECO!
    Sau ca temperatura vitrinelor frigorifice nu are nici una între 8-10 grade Celsius așa cum ar trebuii sa aibe. Ce contează aceste amănunte pentru jandarmi. Ei îi vânează doar pe Marii evazioniști ce în total au avut marfă de 2400 roni! ( adică toți cei 20 la un loc)

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.