sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Europubele noi pentru resturile vegetale în cimitirele arădene

  de Special Arad | 19 februarie 2019, 5:57 PM | Știri Arad

  0

  (foto: OnlineBlog.ro)

  Conducerea S.C. Gospodărirea Comunală Arad S.A. îi anunță pe toți deținătorii locurilor de înhumare că s-au amplasat un număr de 80 europubele noi de 1,1 m³ în incinta cimitirelor Pomenirea, Eternitatea, Mureșel și Gai și îi roagă totodată să le folosească. Mai precis, resturile vegetale rezultate de pe morminte și din jurul acestora să fie colectate şi duse către pubelele din cimitir.

  Colectarea deșeurilor se va face cu un autocompactor specializat deținut de către societate.

  „Dorim, în acelaș timp să informăm deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1 de luni până vineri, între orele 08:00-15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci”, anunță Gospodărirea Comunală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.