Europa FM se alătură campaniei ProTV „E.U. YES LA VOT”

  de - | 14 mai 2019, 9:16 AM | Politikos | Radio

  2

  Europa FM se alătură campaniei „E.U. YES LA VOT”, campanie lansată la începutul săptămânii trecute de ProTV.

  Vocile publice ale societății românești vor explica, la Europa FM, de ce votează pe 26 mai. Fiecare va vorbi despre experiența proprie și despre cum fiecare dintre noi poate contribui pentru o Românie europeană.

  „Noi, aici, la Europa FM, am încurajat întotdeauna implicarea civică. Și, cum dreptul la vot este esențial pentru o societate democratică, ne-am mobilizat mereu pentru a ne îndemna ascultătorii să își exercite acest drept”, a declarat Andrada Burdalescu, director general Europa FM.

  „De această dată, am ales să susținem și noi campania „E.U. YES LA VOT” lansată de PRO TV pentru că împărtășim aceleași valori și credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca națiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apararea valorilor democrației. Vocile noastre seamănă foarte mult. Atât Europa FM, cât și PRO TV sunt două instituții media profesioniste, respectate, în care românii chiar au încredere. Și suntem convinși că, împreună, putem promova și mai bine valorile noastre comune”, a mai spus Andrada Burdalescu.

  Anunțul că Europa FM se alătură PRO TV în campania „E.U. YES LA VOT ” a fost făcut luni dimineată, la EuropaFM.

  „Dacă aveți un strop de încredere în noi și în colegii noștri de la ProTV, încercați să vă gândiți dacă merită sau nu să ieșiți la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem evident cu cine să votați sau ce sa votați sau în ce fel să votați. Asta e, evident, treaba voastră. Toate opțiunile politice legale sunt îndreptățite în țara asta. Vă spunem atât – ieșiți la vot, exprimați-vă această datorie cetățenească și vedem după aceea ce se întâmplă”, a declarat jurnalistul Vlad Petreanu, realizatorul programului matinal „Deșteptarea”, la Europa FM.

  Sursa: Pro TV

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Vlad Petreanu, realizatorul programului matinal „Deșteptarea”” … din păcate stimabilul este în lumea viselor. Manipularea este evidentă… „Dacă aveți un strop de încredere în noi și în colegii noștri de la ProTV…”. Ei nu mai spune? Și de ce ar trebui să am încredere tocmai în voi??? Doar că aveți o oarecare audiență? În alții nu? În media românească??? … VECI! … purtători de bârfă și minciunele, pe bandă rulantă. Audiența să crească… Banu să iasă!!!

   --4 voturi
   +1
   -1
   • Stimabile la categoria “purtători de bârfă și minciunele, pe bandă rulantă” nu poti include toti jurnalistii de la Protv sau Europa FM!
    …Vlad Petreanu este on jurnalist ok. La fel si Moise Guran. Au incercat sa fie cat de cat impartiali si asta nu o data. Au dovedit-o de atatea ori. Iar despre Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu n-are rost sa mai vorbim! Pe langa ei in media romaneasca profesionista as putea adauga pe Adelin Petrisor,Radu Banciu ,Razvan Exarhu…Victor Ilie,stefan Mako, regretatul Andrei Gheorghe si mai sunt!

    Prin comparatie uita-te ce a devenit Carmen Avram sau Rares Bogdan si fa diferenta! Aia e tabara care plateste “stirile” de unde iti iei tu seva pt ca …tot ce scrii sau tot ce crezi ca e adevarat pare copiat mot-a-mot de pe luju.ro, sputnik, sau siteurile de propaganda ale puterii cu servere de provenienta ruseasca! 99,9% dintre atoatestiutori nu stiti sa faceti diferenta intre fake si real si 99,9% habar nare cum se cauta provenienta unei surse de stiri!
    Da voi stiti! Sunteti convinsi! Tu in special!
    Atatea “stii”…ceva de groaza!
    Pensionaru’ roman tipic! Incapatanat da’ la cultura generala de secol 21 praf!

    Trist este ca te tii educat, impartial si imposibil de spalat pe creier!
    Vai de steaua ta!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.