Europa FM: Cele mai multe solicitări la Serviciul de Ambulanță din Arad sunt pentru Covid, nu pentru alte urgențe

  de Special Arad | 27 octombrie 2020, 6:30 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Potrivit Europa FM, numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad a crescut constant, de când a început să crească şi numărul cazurilor de COVID-19.

  Cele mai multe intervenții sunt pentru COVID, în condițiile în care oamenii, de teama pandemiei, evită să cheme salvarea pentru afecțiuni obișnuite.

  Luna trecuta, echipajele au avut peste 6.600 intervenţii, cu 40% mai mult decât în septembrie 2019.

  Managerul SAJ Arad, Raveca Nicoară a declarat pentru Europa FM că „Serviciul de Ambulanță Județean Arad lucrează la capacitate maximă, motiv pentru care au fost suspendate toate concediile și zilele libere.

  Oamenii sunt suprasolicitați, extenuați de volumul mare de muncă. S-a remarcat o creștere a solicitărilor pentru recoltări din ultimele zile, comparativ cu zilele trecute. Solicitările de urgență au scăzut, crescând numărul solicitărilor pentru COVID”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.