miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Eu o să-mi ucid părinții”! Ea are 12 ani, el are 27, dar planurile lor au fost diabolice, iar discuțiile pe Facebook, incredibile

  de Special Arad | 25 august 2017, 8:57 AM | Regional

  0

  Poveste cutremurătoare despre o fetiță de doar 12 ani și iubitul ei cu 15 ani mai în vârstă. Fetița ar fi vrut să își omoare părintii, cu „complicitatea” iubitului ei virtual.

  Tânărul de 27 de ani este paznic în Bucuresti și a început să îi scrie fetei de 12 ani, pe Facebook, după ce se cunoscuseră pe chatul de la un joc online. Îi spunea ca s-a îndrăgostit de ea și a început să-i trimită fotografii cu el în tot felul de ipostaze, între care unele extrem de indecente. Fetița, la rându-i i-a trimis poze cu ea, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Discuțiile pe internet dintre cei doi s-au transformat în adevarate partide de sex virtual. La un moment dat, micuța i-a scris tânărului din București că intenționează să-și omoare părinții și sa plece de acasa, să se mute la el,  cerându-i sfatul. Bărbatul nu i-a descurajat planurile, spunându-i doar să fie atentă ca nu cumva să fie prinsă,notează opiniatimisoarei.ro.

  Părintii au observat că fata își schimbase dramatic comportamentul și nu mai comunica defel cu ei, astfel că tatăl a reușit să îi verifice telefonul, de pe care se derula relația cu tânărul din București.

  Când a văzut mesajele, părintele s-a îngrozit și a decis să o interneze pe fată la Psihiatrie.

  Acum, tânărul este cercetat pentru pornografie infantila și corupere de minori.

  CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.