Estera, o tânără de doar 14 ani din Arad, a dispărut

  de Special Arad | 16 septembrie 2020, 12:08 PM | Știri Arad

  0

  Încă o tânără a fost dată dispărută după ce în ultimele patru zile nu s-a mai aflat nimic de ea. Aceasta a plecat de acasă în dimineața zilei de 12 septembrie 2020. Se numește CÎRPACI ESTERA RAFAELA, are 14 ani și a plecat de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad.

  Până în prezent nu s-a întors, iar autoritățile au început căutarea tinerei după ce familia a declarat dispariția. Minora are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 50 de kg, păr șaten, creț.  Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta la momentul dispariției.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.