miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Este doliu la Colegiul Economic… Profesorul Gheorghe Mnerie s-a stins fulgerător din viață

  de Lucian Dănilă | 10 mai 2020, 4:40 PM | Povești despre oameni

  0

  Le-a fost cadru didactic, le-a fost diriginte la unii, dar dincolo de toate, la toți cei care l-au cunoscut, ca om, ca profesor sau diriginte, Gheorghe Mnerie le-a fost un om drag.

  În mod normal, în această perioadă profesorul Mnerie trebuia să pregătească examenele de final de an, de final de ciclu, dar pandemia l-a ținut acasă, așa cum ține închise toate școlile până în luna septembrie.

  Ieri, profesorul Gheorghe Mnerie a suferit un infarct. I-a fost fatal, iar în urma sa rămân îndoliate soția, cele două fete și nepoții săi. „Rămas bun îngerul meu”, a postat fiica sa, Raluca.

  Colegiul Economic din Arad este în doliu. Semnul de doliu l-au pus și mulți dintre foștii elevi ai lui Gheorghe Mnerie.

  „Cu multă durere și tristețe în suflet, am aflat vestea trecerii fulgerătoare în neființă, a dragului nostru coleg, fost elev și cadru didactic respectat și iubit, de întreg colectivul de personal didactic, auxiliar și nedidactic, de elevi și absolvenți, ai Colegiului Economic Arad, de toată comunitatea serviciilor de deservire Horeca, cât și de toți cei care l-au cunoscut și apreciat, dl GHEORGHE MNERIE. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar pe membrii familiei sale, să-i mângâie și să-i întărească în aceste clipe neașteptate de suferința, când vor simți mai profund ca oricând, singurătatea acestor vremuri. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, din partea noastră, a tuturor!”, se arată pe contul de Facebook al Colegiului Economic.

  Drum lin printre îngeri, domnule profesor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.