Eseul-fenomen scris de o tânără din Suceava. Cele 15 secrete ale vieţii au ajuns cel mai citit material motivaţional din lume

  de Special Arad | 15 July 2014, 11:21 AM | Monden

  0

  O româncă a devenit vedetă pe Internet după ce şi-a prezentat reţeta pentru o viaţă fericită într-o celebră publicaţie americană.

  Luminiţa Daniela Saviuc a scris un articol în Huffinton Post care a devenit, ulterior, cel mai citit material de dezvoltare personală DIN LUME!

  Textul inspiraţional al româncei a fost distribuit pe Internet de 1.2 milioane de ori. Articolul se numeşte „15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit!

  Românca are 29 de ani este din Suceva şi are o poveste de viaţă tristă. A suferit în copilărie din cauza unui tată violent.

  Acum tânăra are un blog urmărit de milioane de oameni, călătoreşte prin toată lumea pentru a oferi discursuri motivaţionale şi lucrează la prima ei carte.

  Sursa: Antena 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.