duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Escrocherie în numele Companiei de Apă. Diverse persoane solicită bani pentru așa-zise lucrări la rețea

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 5:10 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: adevarul.ro)

  Compania de Apă Arad atrage atenția că în ultima perioadă au fost reclamate situații în care diverse persoane au pretins a fi angajați ai Companiei și au solicitat sume de bani pentru diverse lucrări la rețelele de distribuție a apei potabile, aflate în interiorul apartamentelor.

  Pentru a evita situații în care arădenii ar putea să cadă victime unor astfel de înșelătorii, Compania de Apă Arad precizează că există doar câteva situații în care angajații săi se prezintă la domiciliul utilizatorilor, și anume: pentru citirea sau înlocuirea apometrelor sau pentru livrarea sau încasarea facturilor. În aceste situații, angajații CAA trebuie să se legitimeze și să emită chitanțe cu însemnele Companiei pentru sumele încasate.

  În cazul asociațiilor de proprietari, dacă este nevoie de servicii de tip desfundare sau vidanjare, de acestea se ocupă administratorii sau președinții asociațiilor.

  De asemenea, conform legislației în vigoare, angajații Companiei de Apă au dreptul să intervină doar pe rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare, nu și pe cea privată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.