duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eroul zilei: arădeanul care a oprit un „muncitor” de la Apă-Canal să fure țevile fântânii arteziene de la Polivalentă!

  de Mihai Todoca | 11 iunie 2018, 12:45 PM | Strada | Topic special

  4

  Hoții au ajuns să fure cam tot ce le cade în mână prin orașul nostru. De data asta, exemplul vine din zona Sălii Polivalente, unde un bărbat a încercat să fure, sâmbătă, ziua în amiaza mare, țevile metalice de la fântâna arteziană. Fără nicio teamă că este văzut de mai mulți locatari care îl priveau de la balcon, acesta s-a pus să tragă de țevi pentru a le sustrage.

  Nu s-a oprit nici atunci când unul dintre cei care locuiesc acolo, l-a luat la întrebări, motivând – plin de imaginație – că lucrează la Apă-Canal și a venit pentru a efectua lucrări de reparație la țevile care deservesc  fântâna arteziană.

  „Mi-a spus că el lucrează la Apă-Canal și că a venit să facă reparații. Ce reperații l-am întrebat eu? El în timpul acesta vorbea, sau se făcea că vorbește la telefon, moment în care mi-a spus că acum vorbește cu șeful lui. Atunci i-am spus să mi-l dea pe șeful lui la telefon să vorbesc și eu cu el. Nu mi-a mai răspuns și a plecat repede de acolo. Dacă ar fi fost de la Apă-Canal sunt convins că nu era nici o problemă să mi-l dea pe șeful lui la telefon, mai mult decât atât, omul acesta era pe bicicletă, pe o ploaie torențială, nu avea nici o trusă de scule, echipament, nimic. Doar trăgea de țevile acelea”, ne-a declarat Marius Scorțea, arădeanul care l-aîmpiedicat pe „omul de la Apă-Canal” să fure țevile metalice.

  Pentru a fi convinși de spusele arădeanului cu simț civic, deși eram și noi aproape sută la sută siguri de veridicitatea celor întâmplate, am luat totuși legătura cu purtătorul de cuvânt al Companiei De Apă, Monica Iovan, care ne-a confirmat cele bănuite: „Singurele intervenții care s-au făcut în ziua și zona respectivă, au fost cele pentru degajarea apei pluviale rezultate în urmă ploilor”.

  Untitled 5

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitări domnului care a împiedicat pe un degenerat să fure instalația fântânii din zona Polivalentă.Despre lașitatea celor din balcoane ce să zic…După ce ne-au lăsat fără ștergătoarele de fier pentru șters picioarele la intrarea în blocuri,iată că hoții țintesc mai mult.De ce să nu fure diuzele instalației fântânii,confecționate probabil din bronz.Se putea face ceva bani pe ele! Apropo…de ce în plină vară fântâna nu funcționează? Ne poate răspunde cineva? Poate cei responsabili cu asta…dacă mai există!? Atenție! poate nu peste mult timp ,,specialiștii,,vor fura armătura din betoanele blocurilor 23,24,25.! Poate ne spune și Poliția locală dacă au prins vreo-dată măcar un asemenea hoț de drumul mare.Până atunci,felicitările mele se adresează domnului care a intervenit,fără frică,stopând intenția de furt. Să auzim de bine!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.