Eroii fără odihnă la Ineu! Trei pompieri care se întorceau acasă, după ce ieșiseră din tură, au dat nas în nas cu un incendiu

  de Special Arad | 10 februarie 2019, 6:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Trei pomieri care se întorceau acasă, după ce ieșiseră din tura de serviciu, au observat un incendiu care ardea garajul unei case. Aceștia nu au pregetat nici o clipă, au oprit mașina, iar până când au ajuns unitățile anunțate prin 112 de către proprietarul garajului, aceștia au reușit să limiteze extinderea incendiului.
  „Incendiul a fost anunțat la 112 de către proprietarul casei, ardea garajul din curte, din fericire nu și mașina, dar foarte aproape de casă. Au fost imediat alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospecială de stingere cu apă și spumă, șase subofițeri și SVSU CERMEI cu o autospecială de stingere și patru voluntari. Când au ajuns voluntarii garajul ardea în totalitate, violent, iar incendiul era chiar lângă casă. Misiune dificilă și cu posibilitate foarte mare să ia foc și casa.
  Plutonier major Morar, plutonier adjutant Szasz și plutonier Katai mergeau spre casă, tocmai ieșiseră din tura de serviciu. Au oprit imediat mașina și au trecut la intervenție, cu ajutorul celor patru voluntari au reușit să limiteze extinderea incendiului până la sosirea echipajului de la Ineu care după ce au evacuat două butelii din garaj, după o oră de intervenție au stins focul. Casa și celelalte anexe au fost salvate”, a declarat maiorul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.