miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Eroii căzuți la Revoluție, comemorați în fața sediului IPJ Arad

  de Special Arad | 22 decembrie 2021, 5:52 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi, 22 decembrie 2021, la Statuia Eroilor Revoluției din 1989, din fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au fost comemorați eroii căzuți în luptă.

  La ceremonie au luat parte Arhiepiscopul Aradului, Înalt Preasfinția Sa Timotei Seviciu; Prefectul Aradului, dl. Csaba Tóth, șefii structurilor din teritoriu ale Ministerului Afacerilor Interne; reprezentații autorităților locale: Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului, conducerea Garnizoanei Arad, precum și reprezentanți ai asociațiilor de revoluționari din Arad.

  Cei care și-au dat viața pentru libertatea poporului român nu vor fi uitați niciodată, în fiecare an, ziua de 22 decembrie fiind una plină de solemnitate și semnificații profunde pentru arădeni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.