marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Erico părăsește UTA după trei ani! Cascini și Benzar, pleacă și ei

  de Lucian Dănilă | 26 mai 2023, 4:20 PM | Sport

  0

  Erico Da Silva se află la final de contract cu clubul UTA, club pe care îl va părăsi în această vară. A sosit în urmă cu trei ani, imediat după promovare, și în primul sezon a marcat cinci goluri foarte importante, patru dintre ele fiind reușite în ultimele minute ale jocurilor. A fost preferatul publicului la finalul primului sezon după promovarea în Liga 1, dar după aceea randamentul său avea să scadă mult mai ales din cauza accidentărilor foarte dese.

  În vârstă de 33 de ani (n.m. va împlini 34 de ani în data de 20 iulie), Erico a fost anunțat că nu i se va prelungi contractul și astfel se va despărți de UTA. El nu intră în calcule nici pentru barajul cu Gloria Buzău. Fotbalistul brazilian a revenit în urmă cu două săptămâni la pregătiri după ce s-a accidentat în prima etapă din play-out, în acel meci disputat pe 17 martie la Ploiești contra lui Petrolul.

  Rednic nu se va baza la barajul cu Gloria Buzău nici pe Cascini și Benzar. Ambii au fost anunțați că nu vor mai face parte din lot după încheierea acestui campionat și au fost lăsați să își găsească alte cluburi.

  cascini

  Conducerea clubului m-a întrebat de Cascini, care e la final de contract. Eu i-am oferit șanse, nici până am venit eu nu a jucat foarte mult. Am alți jucători la mijloc, am soluții, nu m-a deranjat nimic la Cascini. E la final de contract, a vorbit deja cu conducerea, eu îl primesc la antrenamente, dar nu mă voi mai baza pe el. Doar să țin un jucător străin, doar de dragul să îl mai țin, nu are rost.

  I-am oferit șansa să-și caute încă de acum echipă, nu are rost să-l țin încă două săptămâni să o bîjbâim. În aceeași situație sunt Benzar și Erico, asta e viața, nu ai ce să faci. Din moment ce ai fost aici de atâția ani și te bați la retrogradare, cred că trebuie schimbat ceva. Nu o fac doar de dragul schimbărilor, ci doar cine e ceea ce nu-mi doresc eu. Nu trebuie să se supere nimeni. Milosevic nu e la final de contract, dar va trebui să se înțeleagă cu conducerea clubului. Ca un element interesant pentru voi, să știți că în lotul pentru Buzău e și Willie Barbosa, jucător care până acum nu a primit șanse”, spune antrenorul Mircea Rednic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.