joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Era genial dar a ales să se arunce de pe bloc… Avea 27 de ani

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 5:29 PM | Naţional

  0

  Multe dintre geniile muzicii sau ale cinematografiei au sfârșit, în diferite moduri, la vârsta de 27 de ani. Putem aminti aici pe Jim Morrison, Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain, Heath Ledger sau Amy Winehouse. Cu toții aveau 27 de ani și erau celebri…

  Vasi Runcan nu era celebru, dar prietenii săi spun că era genial. Era programator și cunoșteau mai toate tainele calculatorului… Avea însă alte probleme: era foarte introvertit și, în plus, apropiații săi spun că ar fi avut chiar probleme cu drogurile. Avea, pentru că de ieri el nu mai este printre noi. A murit la spital după ce s-a aruncat de la etajul 6 al unui imobil de pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, scrie voceatransilvaniei.ro.

  Tânărul a fost transportat de urgență la spital și supus unei intervenții chirurgicale, însă medicii nu l-au putut salva și au declarat decesul.

  Vasi a fost singurul fiu al soților Runcan, o familie de profesori din Beclean. Drama familiei este cu atât mai mare cu cât profesorul de fizică Mihai Runcan suferă de cancer pulmonar, în stadiu avansat.

  Orășenii au fost șocați la aflarea veștii că Vasi Runcan a murit într-un mod atât de tragic, iar pe rețelele de socializare oamenii transmit familiei condoleanțe, curaj și multă putere să poată depăși aceasă situație nefericită, încheie Vocea Transilvaniei.

  FOTO: voceatransilvaniei.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.