marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  EON anunță că azi se întrerupe gazul la Livada și Sânleani

  de Special Arad | 23 septembrie 2015, 8:12 AM | Livada | Știri Arad

  0

  Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 9.00 în localitățile Sânleani și Livada din județul Arad.

  Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

  Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

  0800.800.928

  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

  sau

  0265.200.928

  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.