Enigma – prima cafenea steampunk cu sculpturi kinetice, deschisă în România

  de Special Arad | 26 octombrie 2015, 2:45 PM | Foto

  0
  kinetic-1

  Ați intrat vreodată în interiorul unui ceas? O cafenea din Cluj-Napoca îți oferă acum această senzație unică, rebranduind recent localul cu un design unic în România, unde arta, creativitatea și cinetica deschid poarta spre o lume fabuloasă.

  Noua față a cafenelei Enigma, supranumită „The Machine”, a avut marea deschidere pe 16 octombrie, iar conceptul de design unitar aparține artiștilor Alexandru Tohotan și Zoltan Zelenyak de la 6sense.

  Totuși, Enigma nu este prima cafenea cu tematică steampunk din România, dar este cu siguranță prima cu elemente kinetice. Clujenii au auzit, mai mult ca sigur, de Joben Bistro, cafenea „echipată” de aceiași designeri. Tot ei au conceput designul Submarine Pub.

  Localul Enigma cafe este admirat și de străini via thisiscolossal.comBored Panda și Steampunk Tendencies.

  Dacă ajungeți sau locuiți în Cluj, îl găsiți pe strada Iuliu Maniu, numărul 12.

  kinetic-2 kinetic-3 (1) kinetic-4Enigma-cafe-cluj-design-interior-6enigma-1enigma-2Enigma-cafe-cluj-design-interior-37Enigma-cafe-cluj-design-interior-29Enigma-cafe-cluj-design-interior-30Enigma-cafe-cluj-design-interior-31Enigma-cafe-cluj-design-interior-24Enigma-cafe-cluj-design-interior-26Enigma-cafe-cluj-design-interior-1Enigma-cafe-cluj-design-interior-3Enigma-cafe-cluj-design-interior-9Enigma-cafe-cluj-design-interior-10Enigma-cafe-cluj-design-interior-11Enigma-cafe-cluj-design-interior-12Enigma-cafe-cluj-design-interior-13Enigma-cafe-cluj-design-interior-14Enigma-cafe-cluj-design-interior-16Enigma-cafe-cluj-design-interior-17Enigma-cafe-cluj-design-interior-18enigma-3enigma-4Enigma-cafe-cluj-design-interior-19Enigma-cafe-cluj-design-interior-20Enigma-cafe-cluj-design-interior-27Enigma-cafe-cluj-design-interior-33Enigma-cafe-cluj-design-interior-34Enigma-cafe-cluj-design-interior-35Enigma-cafe-cluj-design-interior-39Enigma-cafe-cluj-design-interior-40Enigma-cafe-cluj-design-interior-41 (1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.