vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eminescu să-l judece!

  de Special Arad | 26 februarie 2020, 2:19 PM | Strada

  6

  Ne chinuim de câteva ore să scriem ceva despre fotografia de mai sus și zău că nu reușim să ne găsim ideile. Atât de degradant a ajuns orașul ăsta, că parcă nici nu ne mai uimește faptul că un individ și-a scos mădularul în mijlocul parcului Eminescu să facă… să facă ce i-o veni lui pe moment. L-a scăpat pe om și atunci și-a spus că scapă și el pe iarba din parc sau pe arborii seculari care au rezistat „furiei” lui Falcă.

  Am putea spune că fotografia e una destul de reprezentantivă pentru Aradul ultimilor ani și, cu atât mai mult, cu cât totul se întâmplă chiar lângă cea mai reprezentativă clădire a orașului, Palatul Administrativ.

  Cum spuneam, nu ne mai miră nimic în orașul ăsta. Porci, cai, gâște, vaci, șobolani și alte vietăți pot fi zărite zilnic în anumite zone ale Aradului, iar uneori chiar în zona centrală. Ba mai mult, zilele trecute vedeam într-o fotografie postată de un arădean pe internet cum șobolanii chiar s-au domesticit într-atât că circulă și cu tramvaiul.

  Serios, ce-ar mai putea fi de spus despre această fotografie?

  Iar pe individul deloc pudic, Eminescu să-l judece, că-i parcul lui!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce nu exista nicio toaleta publica in orasul acesta? Daca mergeam sa ma pis in primarie, nu! Daca mergeam sa ma pis la filamonica, raspunsul paznicului era tot nu! Puteam sa ma pis in Mures sau sa dau 8 lei pe cafea la orice local din apropiere ca sa rezolv problema. Voi ati face-o? Hai lasati deoparte corectitudinea politica..

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.