Elveția și-a închis spațiul aerian din probleme tehnice. Decolările și aterizările au fost oprite „până la noi ordine”

  de - | 15 June 2022, 10:02 AM | Internaţional

  0

  O problemă tehnică la sistemul de control al traficului aerian a întrerupt decolările și aterizările pe aeroporturile elvețiene, a anunțat agenția Skyguide, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

  „Furnizorul elvețian de servicii de navigație aeriană Skyguide s-a confruntat cu o defecțiune tehnică la primele ore ale acestei dimineți, motiv pentru care spațiul aerian elvețian a fost închis din motive de siguranță”, a precizat Skyguide într-un comunicat.

  Skyguide a precizat că lucrează pentru a găsi o soluție și că va furniza o actualizare atunci când vor fi disponibile mai multe informații.

  „Această închidere a spațiului aerian este în vigoare până la noi ordine”, au adăugat reprezentanții Skyguide.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.