Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om al lumii!

  de Special Arad | 9 ianuarie 2021, 10:29 AM | Internaţional

  0

  Elon Musk a devenit ceel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 185 de miliarde de dolari. El l-a depăşit astfel pe Jeff Bezos, proprietarul Amazon.

  Musk a urcat în topul miliardarilor până pe primul loc după ce valoarea acţiunilor Tesla au crescut semnificativ.

  „Cât de ciudat. Ei bine, să ne întoarcem la treabă”, a reacţionat Musk pe Twitter după ce a fost declarat cel mai bogat om din lume.

  Averea lui Elon Musk a fost estimată la 185 de miliarde de dolari, în timp ce Jeff Bezos ar avea 184 de miliarde de dolari.

  Creşterea averii lui Musk în ultimul an marchează cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogaţi oameni din istorie, scrie Digi 24. Musk avea, la începutul anului trecut, o avere estimată la 27 de miliarde de dolari. Creşterea acţiunilor Tesla şi generosul pachet de venituri au adăugat la averea lui Elon Musk peste 150 de miliarde de dolari.

  Valoarea de piaţă a Tesla Inc. a crescut la 737,6 miliarde de dolari.

  Elon Musk controlează companiile Tesla și Space X.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.