miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elon Musk e de acord cu copiii care urăsc orele de matematică

  de - | 12 septembrie 2017, 9:10 AM | Internaţional

  0

  Mulți copii detestă până și gândul orelor de matematică, iar în mod surprinzător, Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, este de acord cu ei, scrie Vocea.biz.

  În cadrul unei conferințe din Washington D.C., Musk a vorbit despre sistemul de educație. A explicat că el crede că școlile nu își fac treaba în a-i face pe copii să înțeleagă un anumit subiect.

  „Pur și simplu ești aruncat în subiectul matematicii”, a spus Musk. „De ce înveți asta? Este ceva de genul «De ce sunt pus să fac problemele astea ciudate?». Creierul nostru a evoluat astfel încât se debarasează de informațiile pe care le consideră irelevante”.

  Sugestia lui Musk pentru elevi și studenți este să se concentreze pe rezolvarea unei cerințe anume, precum construirea unui satelit sau dezasamblarea unei mașini. În acest fel, studenții vor întâlni și rezolva probleme de natură matematică și fizică în traseul lor către îndeplinirea cerinței. „Încercarea de a rezolva o cerință anume are un impact mare asupra stabilirii relevanței și incitarea entuziasmului în copii asupra a ceea ce lucrează”.

  Pe parcursul carierei, Elon Musk a demonstrat că are o afinitate pentru învățat. După ce a strâns o avere cu două afaceri pe Internet, inclusiv sistemul PayPal, și-a orientat atenția către mașini electrice și rachete. Deși avea puțină experiență cu rachetele, acesta a creat SpaceX, o companie care a zguduit industria cu rachetele sale refolosibile, la prețuri mici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.