Elon Musk: „Compania pierdea bani în prostie. Dacă nu rezolvam problema rapid, am fi murit” | Video

  de - | 27 noiembrie 2018, 7:50 PM | Auto | Internaţional

  1

  Tesla a fost la un pas de a intra in faliment, mai devreme în acest an, în timpul producţiei sedanului Model 3, spune fondatorul companiei, Elon Musk, într-un interviu pentru HBO, scrie startupcafe.ro. „În esenţă, compania pierdea bani în prostie. Dacă nu rezolvam problema rapid am fi murit. Şi a fost extrem de dificil să o rezovăm”, a declart omul de afaceri.

  „Şapte zile pe săptămână, 22 de ore pe zi eram în fabrică. A fost de-a dreptul dureros. Oamenii nu ar trebui să muncească atât de mult. Dar dacă nu făceam toate astea, Tesla ar fi murit”, a declarat Musk.

  El a spus toate acestea în condiţiile în care Tesla a raportat în octombrie un profit trimestrial foarte mare, de 312 milioane dolari, față de o pierdere netă de 619 milioane dolari în Q3 2017. Rezultatul de acum l-a depășit cu 22 milioane dolari pe cel din Q3 2016.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.