sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elon Musk: „Compania pierdea bani în prostie. Dacă nu rezolvam problema rapid, am fi murit” | Video

  de - | 27 noiembrie 2018, 7:50 PM | Auto | Internaţional

  1

  Tesla a fost la un pas de a intra in faliment, mai devreme în acest an, în timpul producţiei sedanului Model 3, spune fondatorul companiei, Elon Musk, într-un interviu pentru HBO, scrie startupcafe.ro. „În esenţă, compania pierdea bani în prostie. Dacă nu rezolvam problema rapid am fi murit. Şi a fost extrem de dificil să o rezovăm”, a declart omul de afaceri.

  „Şapte zile pe săptămână, 22 de ore pe zi eram în fabrică. A fost de-a dreptul dureros. Oamenii nu ar trebui să muncească atât de mult. Dar dacă nu făceam toate astea, Tesla ar fi murit”, a declarat Musk.

  El a spus toate acestea în condiţiile în care Tesla a raportat în octombrie un profit trimestrial foarte mare, de 312 milioane dolari, față de o pierdere netă de 619 milioane dolari în Q3 2017. Rezultatul de acum l-a depășit cu 22 milioane dolari pe cel din Q3 2016.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.