Elon Musk a suspendat temporar achiziționarea Twitter. Acțiunile companiei au scăzut cu 18% după anunț

  de - | 14 mai 2022, 7:20 PM | Business | Internaţional

  0

  Elon Musk susține că așteaptă mai multe detalii privind numărul conturilor false de platforma de socializare Twitter înainte de a merge mai departe cu achiziția.

  Luna trecută, Elon Musk anunța că va plăti aproape 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Twitter.

  La câteva săptămâni distanță, miliardarul a decis să suspende achiziția celebrei platforme de socializare.

  „Acordul este temporar suspendat, în așteptarea detaliilor care să susțină calculul că numărul conturilor false reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”, a scris Elon Musk chiar pe Twitter.

  Imediat după acest anunț acțiunile companiei au scăzut pe burse și cu 18 procente.

  Unii analiști din Statele Unite susțin că anunțul de acum poate fi un semn că tranzația s-ar putea să nu mai aibă loc.

  Alții sunt de părere că este o manevră utilizată în negocieri pentru a scădea valoarea acțiunilor Twitter și astfel Musk să plătească mai puțin pentru această companie.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.