Elon Musk a intervenit pentru păstrarea accesului la internet în Ucraina, cu sateliții Starlink

  de - | 27 februarie 2022, 12:50 PM | Internaţional

  0

  Rețeaua de sateliți Starlink este deja activă să ofere internet Ucrainei, a anunțat sâmbătă noapte Elon Musk, după ce numeroase voci i-au cerut să pună la dispoziția statului atacat de Rusia rețeaua de sateliți, în perspectiva unei limitări a accesului la internet odată cu avansul trupelor rusești, informează HotNews.

  „Serviciul starlink e deja activ în Ucraina. Mai multe terminale urmează”, a scris pe Twitter Elon Musk, care i-a răspuns astfel lui Mykhailo Fedorov, vicepremier al Ucrainei și ministru al transformării digitale din Ucraina.

  Compania SpaceX a lui Eelon Musk a lansat deja pe orbita planetei aproape 1.900 de sateliţi în cadrul reţelei sale de internet de mare viteză Starlink, rețea care oferă acces la internet tuturor cu o antena de satelit și setările potrivite.

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.