sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elon Musk a intervenit pentru păstrarea accesului la internet în Ucraina, cu sateliții Starlink

  de - | 27 februarie 2022, 12:50 PM | Internaţional

  0

  Rețeaua de sateliți Starlink este deja activă să ofere internet Ucrainei, a anunțat sâmbătă noapte Elon Musk, după ce numeroase voci i-au cerut să pună la dispoziția statului atacat de Rusia rețeaua de sateliți, în perspectiva unei limitări a accesului la internet odată cu avansul trupelor rusești, informează HotNews.

  „Serviciul starlink e deja activ în Ucraina. Mai multe terminale urmează”, a scris pe Twitter Elon Musk, care i-a răspuns astfel lui Mykhailo Fedorov, vicepremier al Ucrainei și ministru al transformării digitale din Ucraina.

  Compania SpaceX a lui Eelon Musk a lansat deja pe orbita planetei aproape 1.900 de sateliţi în cadrul reţelei sale de internet de mare viteză Starlink, rețea care oferă acces la internet tuturor cu o antena de satelit și setările potrivite.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.