joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 miliarde de dolari

  de - | 26 aprilie 2022, 8:22 AM | Business | Internaţional | Social Media

  0

  (foto: MSNBC News)

  Elon Musk a ajuns la un acord cu consiliul de administrație al Twitter pentru a cumpăra rețeaua de socializare cu 44 de miliarde de dolari, a anunțat luni Twitter într-un comunicat, relatează AFP, citat de HotNews.

  Șeful Tesla și cel mai bogat om din lume devine așadar proprietarul platformei pe care o consideră a fi „piața publică digitală în care se dezbat subiecte vitale pentru viitorul umanității”, potrivit unui citat din comunicat.

  Deși inițial șefii Twitter nici nu voiau să audă de ideea ca rețeaua socială să fie preluată de Elon Musk, lucrurile par să se fi schimbat radical, la presiunea acționarilor.

  Musk a semnalat că Twitter va fi reformat sub conducerea sa, care va duce inclusiv la schimbări în moderarea conținutului, la o mai mare libertate a expresiei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.