marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Elita” e departe, dar și „perspectiva” lasă de dorit în voleiul feminin arădean. CS Westar Arad, doar eșecuri în turneul pe care l-a găzduit 

  de Dan Lazăr | 16 aprilie 2023, 1:34 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Cele trei turnee semifinale ale cadetelor din Divizia Perspectivă s-au desfășurat recent, unul dintre ele fiind organizat în orașul nostru.

  Din păcate, gazdele de la CS Westar au cedat toate cele trei confruntări susținute, astfel că nu au reușit să obțină unul din cele două „bilete” calificante la turneul final – în fapt locurile 25-30 – al acestei a doua grupe valorice.

  REZULTATE
  Seria A (Arad)
  Etapa I
  Kids Tâmpa Brașov – CSS Târgu Jiu 0-3
  Westar Arad – Lumina Wolves București 2-3
  Etapa II
  Westar Arad – Kids Tâmpa Brașov 0-3
  Lumina Wolves București – CSS Târgu Jiu 2-3
  Etapa III
  CSS Târgu Jiu – Westar Arad 3-0
  Lumina Wolves București – Kids Tâmpa Brașov 0-3
  Turneele finale al Diviziilor Elită, respectiv Perspectivă vor avea loc în perioada 3-7 mai. Pentru titlu național (Elită) vor lupta echipele: Dinamo, CSM – ambele din București -, CSȘ 1 Constanța, CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Târgoviște și CSV Craiova.
  Pentru consolarea din „Perspectivă” vor lupta formații din: Tg. Jiu, Brașov, Cernavodă, București (Ex-4Volei), Sibiu și Oradea.
  Tot în turneele semifinale ale Diviziei Perspectivă, dar la junioare, evoluează și CS ProVolei Arad, care a fost repartizată în Seria B, alături de Power București, Ex-4 Volei București și CSȘ Toplița. Turneul va avea loc la Arad, între 21-23 aprilie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.