Update Elicopterul SMURD, solicitat la Săvârșin! O femeie a intrat în stop cardio-respirator și a murit în drum spre spital

  de Andreea Daniela B. | 16 January 2023, 2:10 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  În urmă cu câteva minute, ambulanța a fost solicitată la Săvârșin, în centrul localității. O femeie ar fi căzut din picioare și s-a ales cu traumatism cranio-cerebral. În continuare, această a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de echipajul medical ajuns la fața locului.

  Victimă de sex feminin de 67 ani, prezintă traumatism cranio-cerebral prin cădere de la înălțimea corpului, cu deprecierea rapidă a stării generale la locul solicitării, intră în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de către echipajul medical de la substația Săvârșin”, transmit reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.

  Elicopterul SMURD a fost trimis la locul incidentului pentru a transporta femeia la spital.

  Update

  Din nefericire, câteva minute mai târziu a fost declarat de către medicul de pe elicopter decesul victimei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.