Elicopter prăbușit în Oceanul Pacific, la 100 km de zona de coastă

  de - | 5 September 2021, 11:10 AM | Internaţional

  0

  Elicopter MH60 / imagine cu rol ilustrativ

  Marina americană a anunţat sâmbătă decesul a cinci membri ai echipajului unui elicopter, daţi dispăruţi după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit marţi în Oceanul Pacific, în largul Californiei, relatează AFP, citată de Agerpres.

  „Marina declară decesul a cinci membri ai echipajului dispăruţi în accidentul elicopterului MH-60”, se arată într-un comunicat U.S. Navy.

  Aparatul îmbarcat la bordul USS Abraham Lincoln efectua un „zbor de rutină” la peste 100 de kilometri de zona de coastă a oraşului San Diego în momentul prăbuşirii.

  Tranziția la eforturile de recuperare s-a întâmplat după o operațiune de căutare care a durat cca. 72 ore, anunță Marina SUA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.