Eliberat din penitenciar de doar trei zile, și-a bătut prietenul cu brutalitate într-un parc din Arad, apoi i-a furat banii

  de Special Arad | 22 septembrie 2020, 11:39 AM | Știri Arad

  1

  După doar trei zile de când s-a eliberat dintr-un penitenciar, un clujean a comis o altă infracțiune. Acum se va întoarce înapoi după ce luni seara, în jurul orei 21.00, jandarmii arădeni au fost solicitați, pe apelul unic de urgență 112, să intervină într-un parc din municipiul Arad, unde a fost raportat un caz de tâlhărie. Apelul a fost făcut de către un cetățean care a asistat la întreaga șcenă.

  Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat, două aproximativ două ore de căutări, într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta.

  În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei. Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deorece avea nevoie de bani să plătească o amendă. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform Codului Penal.

  Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.