joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eli Pota Burcă a decedat! Aceasta era angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Arad

  de Andreea Daniela B. | 15 ianuarie 2022, 1:51 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Facebook)

  DGASPC Arad a pierdut o angajată și o prietenă mult prea devreme. Este vorba despre Eli Pota Burcă, angajata care a plecat în rândul celor drepți, lăsând în urmă familia, dar și echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Arad.

  Cu infinită durere anunțăm plecarea dintre noi a iubitei noastre colege, Eli Pota Burcă. Nu există cuvinte care să cuprindă regretul că de astăzi Eli nu mai este cu noi. Rămânem să te plângem, draga noastră, și cu o imensă părere de rău pentru că am mai fi avut atât de multe de făcut și vorbit împreună.

  Eli, pentru noi, rămâi o luptătoare, un adevărat profesionist, dedicat meseriei de psiholog, o colegă dragă, ne vor lipsi proiectele și acțiunile tale în sprijinul copilașilor cu autism și al întregii comunități, ne va lipsi râsul tău molipsitor, veselia și energia ta pozitivă, pofta de viață și iubirea de tot ce este frumos. 

  Știm că ai fi vrut să transmiți tuturor cât de important este să aibă grijă de sănătatea lor, să facă la timp controalele medicale, pentru că, spuneai tu, întotdeauna este infinit mai ușor sa previi, decât să tratezi. 

  Rămas bun, Eli, nu te vom uita niciodată! 

  Dumnezeu să te așeze în lumină! 

  Condoleanțe soțului și familiei!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții DGASPC Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Boala nu alege pe nimeni e mai rau ca noi Oameni de rand suntem saraci si sistemul de sanatate este sarac si aglomerat acum cu alta problema iar la privat e pentru bogati din pacate dar cine sa auda intr-o lume in care bani joca un rol mai important de car omul si sunt multi oameni rai nu toti.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.