Elevii de nota zece, premiați pentru rezultatele obținute: „Ei reprezintă un model de comportament și atitudine în viața școlară”

  de Special Arad | 16 septembrie 2021, 8:53 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a organizat ieri, 15 septembrie 2021, un moment festiv de premiere a elevilor care au reușit să obțină cele mai bune rezultate la examenele susținute în acest an. 

  Elevii premiați astăzi (nota red. ieri) reprezintă un model de comportament și atitudine în viața școlară, ambiția, perseverența în învățare și respectul pentru actul educativ, dovedite prin rezultatele de excepție nu doar la examenele naționale, definesc un caracter dezirabil al noii generații.

  Inspectoratul Școlar Județean Arad, prin festivitatea organizată astăzi, a premiat elevii care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat Național 2021, prețuind meritele excepționale ale acestora și eforturile depuse în drumul lor spre succes.

  Cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent este în valoare 3000 lei pentru absolvenții învățământului liceal care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021 și de 1000 lei pentru absolventul învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, 2021. Activitatea s-a desfășurat în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Marius Sorin Göndör.

  Elevii premiați sunt următorii:

  Lile F. Tudor – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal;

  Neamțiu C. Marian Iulian – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolvent învățământ liceal;

  Palcu D.Oana Miruna – Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad-absolventă învățământ liceal;

  Irina Răzvan Mihai – Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad-absolvent învățământ gimnazial.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.