Elevii de la „Mihai Eminescu” și voluntarii de la Crucea Roșie Arad au organizat o acțiune umanitară împreună

  de Special Arad | 19 aprilie 2019, 1:10 PM | Știri Arad

  0

  ComunicatVoluntarii filialei judetene de Cruce Rosie Arad impreuna cu elevii Scolii Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Arad au organizat o activitate umanitara in preajma sarbatorilor pascale. Din dorinta de a impartasi bucuria simtita atunci cand vine iepurasul, elevii Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” au organizat o strangere de jucarii, haine si alimente. In urma activitatii s-au adunat 250 kg alimente, si 25 de pachete care contin jucarii si hainute, acestea au fost donate catre Gradinita PP 29 IAS Muresul. Copii de gradinita au prezentat si un mic program de recitari poezii cu ocazia primirii cadourilor.

  Bucuria a fost mare, toate jucariile au fost distribuite copiilor si pentru sediul gradinitei. Dorim sa multumim conducerii Scolii Gimnaziale “ Mihai Eminescu” din Arad cat si profesorilor de la invatamantul primar, mereu implicati in activitatile umanitare desfasurate de catre filiala judeteana de Cruce Rosie Arad in baza parteneriatului de colaborare existent.

  Tot pe aceasta cale le dorim Sarbatori Fericite si voluntarilor de Cruce Rosie Arad care au asigurat sortarea , ambalarea si transportul cadourilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.