Elevii au aflat ofertele educaționale ale școlilor, la Târgul Educațional de la Polivalentă

  de Raluca Medeleanu | 14 mai 2015, 12:41 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  1

  Sute de elevi au luat parte astăzi, la Sala Polivalentă, la Târgul Educațional organizat de Inspectoratul Județean Arad, în parteneriat cu Multi Cultural Foundation și Camera de Comerț și Industrie Arad.

  În cadrul târgului, elevii au putut să se informeze despre ofertele educaționale ale școlilor gimnaziale și ale liceelor din județ (Colegiile Naționale „Moise Nicoară”, „Elena Ghiba-Birta”, Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn”, Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” etc.), dar și să afle modalități productive prin care își pot gestiona timpul liber (de exemplu, participând la cercurile Palatului Copiilor, înscriindu-se în Cluburi Sportive, sau devenind ghizi turistici voluntari la Arad Free Tours).

  Pentru elevii care nu s-au putut decide, cei de la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională le-au venit în ajutor, oferindu-le teste special concepute pentru a orienta tinerii spre mediile educaționale care corespund abilităților acestora.

  Mai mult decât atât, aducând printre participanți și școlile de meserii, târgul vine în ajutorul integrării tinerilor pe piața muncii.

  Târgul Educațional este deschis publicului astăzi și mâine, între orele 10 și 16. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.