sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Elevi și profesori ai Liceului Sportiv din Arad au împărțit daruri de Crăciun, familiilor nevoiașe din Buhani și Minead

  de Andrada Bobiș | 23 decembrie 2021, 8:49 AM | Știri Arad

  0

  HAI SĂ AJUTĂM! SCHIMBĂM DESTINE” sub acest slogan, elevii Liceului cu Program Sportiv din Arad alături de profesori și oameni de suflet au oferit cadouri de Crăciun, familiilor nevoiașe din Buhani și Minead.

  Pentru al treilea an consecutiv ,noi ,colectivul de elevi, profesori și oameni de suflet din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,în parteneriat cu Biserica Ortodoxă din Buhani, prin proiectul „DĂRUIND VEI DĂRUI ” strângem sania plină de cadouri și mergem la familiile nevoiașe din Buhani și Minead. Reaprindem magia Crăciunului, bucuria de a DĂRUI și încrederea că dorințele se pot împlini” a precizat pentru ziarul nostru, doamna profesor Biț Lavinia, de la Liceul cu Program Sportiv din Arad.
  Un strop de bucurie, adus în casele oamenilor încercați de greutăți, aduce multă emoție și  mulțumire în inimile celor care dăruiesc. A dărui poate fii un mare exemplu pentru cei din jurul nostru, iar faptul că nu-i uităm pe semenii noștri este un lucru măreț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.