Elev înjunghiat în plină zi într-un oraș botoșănean! Copilul se află în stare gravă la spital

  de - | 1 octombrie 2020, 1:07 PM | Naţional

  0

  Un adolescent de 15 ani se află în stare foarte gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr de 17 ani. Agresorul i-a aplicat cinci lovituri de cuţit, din senin. Între cei doi nu ar fi existat conflicte anterioare

  Incident şocant chiar în centrul oraşului Săveni, judeţul Botoşani. Miercuri, în plină zi, un copil de 15 ani a fost înjunghiat de un alt adolescent. Victima se ducea la şcoală, la Liceul ”Mihai Ciucă” din Săveni. La un moment dat a fost acostat de un tânăr de 17 ani, elev, se pare la acelaşi liceu, şi atacat. Acesta ar fi început, din senin, să-l înjure pe băiatul de 15 ani şi mai apoi a tăbărât asupra lui cu un cuţit. Copilul a fost înjunghiat de cinci ori în torace şi abdomen. Agresorul a fugit şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Trecătorii au chemat imediat ambulanţa. Adolescentul a fost dus la spital şi se află în stare gravă. Poliţiştii l-au prins pe tânărul de 17 ani şi l-au reţinut.

  Citeste mai multe pe botosaninews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.