duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Elev bătut și agresat sexual de către un coleg, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc în clasa a IV-a dintr-o școală din București

  de - | 19 noiembrie 2022, 10:52 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (sursa: pixabay via pexels.com)

  Incident grav într-o școală din Capitală. Un elev de clasa a IV-a a fost bătut și agresat sexual de către un coleg de aceeași vârstă. S-a întâmplat la școală, iar profesorul care trebuia să îi supravegheze pe copii nu ar fi luat nicio măsură. Mai mult, tatăl victimei acuză conducerea școlii că a încercat să mușamalizeze cazul și a făcut plângere la Poliție.

  Incidentul a avut loc chiar în timpul orelor. Băiatul din clasa a patra i-a cerut voie profesorului de istorie să meargă la baie. Tatăl copilului agresat a declarat următoarele, pentru Digi24: „În momentul respectiv a ieșit și acel coleg, după câteva… cred că un minut, două a ieșit și el. În momentul când a dat să iasă băiatul din toaletă, a fost împins înapoi, bătut, dat cu picioarele și cu pumnii, punându-i mâna în gât și începând să-i spună că dacă nu face anumite chestii o să-l bată până nu mai poate. Băiatul în momentul ăla s-a speriat și nu a mai știut ce să zică și ce să facă și în momentul respectiv colegul i-a spus să stea pe vine… Profesorul de istorie și directoarea au aflat despre cazul șocant după doar câteva minute, însă tatăl copilului agresat spune că oamenii din conducerea școlii vor să mușamalizeze incidentul”.

  Pe lângă ancheta deschisă de Poliție și inspectoratul școlar din Capitală face acum verificări.

  Citește mai mult pe digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.