Elena Udrea poate fi extrădată în România, au decis autoritățile bulgare

  de - | 20 April 2022, 7:48 AM | Internaţional

  0

  Autoritățile din Bulgaria au transmis, marți, că Elena Udrea poate fi extrădată. Saptămâna trecută, judecătorii bulgari ai Tribunalului din Blagoevgrad au amânat pronunțarea și au cerut informații despre condițiile de detenție din România.

  Decizia de marți nu este una definitivă, ea va putea fi contestată la Curtea de Apel din Sofia, în termen de 5 zile.

  Săptămâna trecută, atunci când a fost audiată, Elena Udrea le-a spus judecătorilor din țara vecină că este persecutată politic în România și, drept urmare, refuză să fie predată autorităţilor de la București.

  Fostul ministrul al Dezvoltării și Turismului a menţionat și că a depus cerere de azil în Grecia.

  Sursa: Europa FM.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.