Elefant grav rănit salvat de către veterinarii din Kenya (Video)

  de Raluca Medeleanu | 6 octombrie 2014, 2:23 PM | Animal Special | Internaţional

  0

  Un elefant din Kenya, împușcat de braconieri cu o săgeată otrăvitoare, a fost găsit și salvat la timp de către veterinarii veniți cu un elicopter. 

  The Telegraph, ediția britanică, relatează cum animalul a fost atacat de braconieri pentru fildeșul său. Medicii de la Fundația „David Sheldrick Wildlife” și de la Serviciul Animalelor Sălbatice din Kenya au reușit să extragă săgeata și să îi curețe rana. În plus, ei i-au administrat elefantului antibiotice pentru a îi accelera vindecarea.

  Rob Brandford, directorul Fundației „David Sheldrick Wildlife”, a confirmat că animalul ar fi murit dacă nu s-ar fi luat măsuri rapide medicale. „Elefantul a avut o rană vizibilă pe piciorul din spate, iar veterinarii au fost nevoiți să se asigure că au acționat destul de rapid, înainte ca otrava să se răspândească în tot corpul”, explică acesta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.