sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  El l-a dus pe Hagi la Real Madrid! Acum a venit să lucreze pentru UTA (Foto)

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2018, 12:58 PM | Sport

  1

  Clubul UTA a anunțat ieri numele noului team-manager. Marian Costea este cel care va ocupa această funcție, un om de fotbal despre care mulți dintre noi nu am auzit niciodată deși, dacă îi studiem cv-ul nu activează de ieri în fotbal.

  Cum a ajuns aici sau cine l-a recomandat nu știm încă foarte bine, cert este că are legătură cu Marius Stan, cel despre care se spunea că vine la Arad să se ocupe de destinele grupării arădene, mișcare care cel puțin deocamdată nu s-a mai realizat. Marian Costea  a activat la cluburi ca Gloria Buzău, FC Scornicești, Universitatea Cluj, Dinamo București, FC Brașov, Astra Ploiești și Ceahlăul Piatra Neamț, la toate în calitate de conducător.

  El a și povestit câteva lucruri interesante, lucruri legate de cei mai reprezentativi jucători ai Generației de Aur: Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu sau Sabău.

  „Am lucrat cu Mircea Petescu (pe brațul căruia a stat banderola de căpitan al UTA-ei în anii ultimelor două titluri și în momentul Feyenoord, devenit ulterior impresar), mai ales în Arad se știe cine e. L-am transferat pe Hagi la Real Madrid, pe Gică Popescu la Eindhoven, pe Sabău la Feyenoord, pe Dorinel Munteanu și Selymes în Belgia sau pe Mihali în Franța” (Marian Costea, team-manager UTA Arad, pentru www.uta-arad.ro)

  costea 1

  FOTO: Marian Costea la primul antrenament al echipei UTA (Sursa: uta-arad.ro)

  Legat de noua lui funcție la clubul UTA, Costea a declarat: „Mai întâi vrem să vedem jucătorii pe care putem să îi atragem, apoi îl fixăm obiectivul. Sunt un tip deschis, suporterii și oamenii din oraș merită să fie la curent cu ce se întâmplă la echipă, am vorbit cu mai mulți jucători foarte buni pe care sperăm să îi aducem, dar nu pot să le dau numele până nu batem palma. De asemenea, pe Ionuț îl cunosc de mulți ani, e un profesionist, iubește această echipă și acest oraș, ar fi păcat să nu îl păstrăm. Ținem în continuare legătura și cu Marius Stan, colaborăm, chiar dacă el nu a rămas aici. Am contactat niște jucători, încercăm să-i aducem, totul e în funcție de bugetul pe care îl putem face rost.

  Într-adevăr, de la un grup de investitori belgieni am pornit cu ideea unui proiect dedicat unei echipe dintr-un oraș unde se vrea performanță. UTA merită acest lucru. Când spui Arad, spui UTA, echipă merită să ajungă din nou pe culmi mai înalte”, a adăugat team-managerul pentru www.uta-arad.ro.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.