Ekeng avea inima mărită! Se vor face mai multe teste

  de Special Arad | 9 May 2016, 3:10 PM | Sport

  0

  Un medic legist de la INML, Abdo Salem, a declarat pentru gsp.ro că Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecțiuni cardiace.

  „Am constatat că avea inima mai mare, chiar și pentru un sportiv. Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm și stop cardiac. A avut o problemă cardiacă și aceasta a fost cauza decesului.

  Acum așteptăm laboratoarele să ne trimită rezultatele analizele. Avem nevoie și de aceste rezultate. Dacă nu era nevoie și de aceste probe nu le prelevam”, a spus Abdo Sale, potrivit Agerpres.

  Medicii au decis să facă mai multe teste, printre care și un examen toxicologic.

  Potrivit GSP, la autopsie a asistat și un medic venit special din Camerun. În plus, s-a cerut o serie suplimentară de analize toxicologie, acestea urmând a fi efectuate în regim de urgență. În tot acest timp, corpul lui Ekeng rămâne la INML.

  Fratele lui Patrick Ekeng a părăsit sediul INML, dar a preferat să nu facă mai multe declarații.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.