Ei chiar poartă mască… „Să porți mască nu e o rușine”

  de Special Arad | 18 octombrie 2020, 2:57 PM | Monden | Naţional

  0

  Doi soţi designeri vestimentari s-au plimbat prin Capitală în costume confecţionate din măşti chirurgicale, iar imaginile cu ei au devenit virale.

  Anisa şi Dragoş Săndulache sunt soţ şi soţie. Ei confecţionează rochii şi costume pentru evenimente speciale. După ce un client a fost indignat că Anisa poartă mască în timp ce vorbeşte cu el, femeia şi soţul ei s-au gândit la o modalitate prin care să tragă un semnal de alarmă, scrie adevarul.ro.

  „Am venit la soţul meu şi i-am spus: îmi vine să mă înfăşor în mască din cap până în picioare. Şi atunci s-a aprins un beculeţ…aşa ne-a venit ideea”, a povestit Anisa la PRO TV.

  Pentru confecţionarea costumului şi a rochiei cuplul a folosit cel puţin 290 de măşti de protecţie. Ei mai spun că majoritatea oamenilor care i-au văzut pe stradă îmbăcaţi în felul acesta le-au admirat curajul şi intenţia.

  „Nu putem sta cu mâna în sân. Sunt mulţi care consideră că totul este o conspiraţie şi o făcătură. Şi sunt total împotriva purtării măştilor. Cu siguranţă, lor nu le vom schimba părerea şi nu-i vom determina noi să se protejeze pe ei şi pe cei din jur. Dar îi vom ajuta pe cei care o fac deja, să meargă mai departe. Este o încurajare pentru ei. Mai sunt şi cei care încă nu s-au hotărât din ce tabără să facă parte. Şi pentru ei, mesajul nostru reprezintă un îndemn. Având atelierul propriu de croitorie, am avut puterea să facem asta. Fiecare dintre noi ar trebui să facă orice îi stă în putinţă pentru a ajunge mai repede la normalitate. Să porţi mască nu este o ruşine! Este o modă necesară în vremurile pe care le trăim!”, au declarat cei doi designeri, scrie adevarul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.